Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Storrentować I Spatchować Metka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to zrobić? Próbowałem włączyć PatchUptader normalnie i jako admin, ale wyskoczył mi error... A jeśli już się pytam jak spatchować, to jak go storrentować? Proszę tylko wyjaśnić to jak najprościej :D

Opublikowano

metek torrentuje sie sam przy uruchomieniu (po kliknięcia Włacz gre czy cos takiego). a jak normalnie uruchamiasz metina to sie nie patchuje?

Pisało że się patchuje, ale o torrentowaniu nic nie było (a jak już to tak szybko przeleciało że się nie skapnąłem).

A teraz drugie pytanie: Jeśli w temacie z botem jest aby spatchować to wciskam ikonkę metina, pojawia sie okienko z tym patchowaniem.

A potem jest okienko z "Rozpocznij Grę" itp. A jak kliknę "rozpocznij grę" to też pisze że się patchuje.

Więc muszę kliknąć "Rozpocznij" aby się całkowicie zrobiło, czy nie trzeba?

Opublikowano

Uruchamiasz ikonkę metin2.exe lub autopatcher czy jakoś tak i rozpoczyna się patch a potem torrent.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

metek torrentuje sie sam przy uruchomieniu (po kliknięcia Włacz gre czy cos takiego). a jak normalnie uruchamiasz metina to sie nie patchuje?

Używamy Opcji Edytuj : D

700 Post

Gdy jak zainstalujesz Metina uruchom Metin2 start gry i się sam Storentuje itd : )

(700 Post)

76561198375594763.png